Bästa Sparkontot för dig som vill spara pengar

Även om jag inte skrivit på länge, nästan 3 år så kände jag att det var viktigt att förmedla insikten jag fått om sparkonton och hur mycket pengar man faktiskt förlorar på att inte ha ett ordentligt sparande.

Läs min artikel nedanför:

 

Att hitta det bästa sparkontot är inte enkelt om man inte använder samma sida som jag gjort vid ett antal tillfällen och jag det är för att jag faktiskt har många sparkonton vilket många kanske tycker är konstigt men är egentligen inte konstigare än att man har aktier i mer än ett företag vilket de flesta kan förstå anledningen till.

 

Den främsta anledningen till att jag har flera sparkonton är att jag använder mig av sådana som inte har någon insättningsgaranti och då finns det ett maxbelopp om 50 000 kr per konto om man ska följa finansinspektionens riktlinjer för sparande.

Bästasparkontot.com har hjälpt mig väldigt mycket att hitta olika sparkonton som har gett mig upp till 10 % årligen i ränta utan några som helst problem och även om det inte finns så många alternativ som har så hög ränta så har bästasparkontot.com en del olika alternativ som kan passa alla.

 

För hela vitsen med ett sparkonto är att sätta undan pengar och få ränta på dessa vilket man inte får idag på sitt vanliga lönekonto och då det kan kännas rätt tråkigt att inte få någon ränta på de pengar som ändå ligger på kontot.

 

Om du vill veta mer kan du besöka bästasparkontot.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *